موجود

داشبورد مدیریت ثبت سفارش،تعرفه و ارزشگذاری کالا در گمرک TSC

نویسنده: محمد خانی چهری

TSC

تعداد
قیمت: 135,000 تومان

ارزش‌گذاری در گات
در ماده 7 مقررات گات 1947، اصول کلی مورد نیاز برای یک نظام بین‌المللی ارزش‌گذاری گزینش شد. 
بند الف ماده 7: «ارزش گمرکی کالای وارداتی باید براساس ارزش یکسان/ واقعی کالای وارداتی موضوع ارزش‌گذاری حقوق و عوارض گمرکی یا کالای همسان/ مشابه مبتنی باشد و نباید براساس ارزش کالای دارای منشاء ملی یا ارزش‌های ساختگی یا دلبخواه استوار گردد». 
بند ب ماده 7: «ارزش یکسان/ واقعی باید قیمتی باشد که این کالای مشابه در زمان و مکان گزینش شده در قوانین کشور واردکننده به آن قیمت فروخته یا برای فروش به جریان عادی تجارت، زیر شرایط رقابتی کامل عرضه می‌شود. تا اندازه‌ای که قیمت این کالا یا کالای همسان/ مشابه برحسب مقدار در معامله‌ای ویژه گزینش می‌گردد، قیمت مورد رسیدگی باید همواره: 1- یا به مقادیر قابل همسنجی مرتبط گردد، 2- یا به مقادیری که برای واردکنندگان نامطلوب‌تر از مقادیری نباشد که حجم بیشتری از کالای مزبور در تجارت میان کشورهای صادرکننده و واردکننده فروخته می‌شود.»
بند ج ماده 7: «هنگامی‌که ارزش واقعی براساس «بند ب» قابل تقویم نباشد، ارزش گمرکی باید بر نزدیک‌ترین معادل قابل تقویم چنین ارزشی مبتنی باشد». 
گرچه ماده 7 تعریفی از «ارزش واقعی» به‌دست می‌دهد، با این حال امکان کارگرفت دیگر روش‌های ارزش‌گذاری کالا را مجاز می‌شمارد. افزون بر این حوزه کاربست گسترده پیش‌بینی شده در ماده 7 گات و شرط پدربزرگ در موافقت‌نامه عمومی تعرفه و تجارت، استمرار سنجه‌های پیشتر را که گاه با مقررات پیش‌گفته ناهمسان هستند، هموار می‌سازد. 
ارزش‌گذاری در کنوانسیون بروکسل
کنوانسیون بروکسل در 28 ژونیه 1953 کاربستی شد و از این تاریخ حقوق و عوارض گمرکی در بسیاری از کشورها بر پایه ارزش کالا، جایگزین گردید. در این روش قیمت عادی بازار نماد و نمایه ارزش کالا است «که در بازار آزاد میان خریدار و فروشنده جدا و مستقل از یکدیگر دادوستد می‌شود». 
روش پیش‌گفت ناخرسندی بسیاری از بازرگانان را به‌دست داد، چراکه نوسانات و تفاوت قیمت ناشی از مزیت‌های بنگاه را تا زمانی که فهرست قیمت‌های ملی از سوی مقامات گمرکی دوره‌های زمانی معین تعدیل نمی‌شد، در نظر نمی‌گرفت. افزون بر آن در فهرست قیمت‌ها به ارزش بازرگانی فرآورده‌های نوین و کمیاب نیز اشاره نشده بود. به‌همین دلیل شماری از کشورها، از جمله آمریکا هیچ‌گاه به کنوانسیون بروکسل نپیوستند. با این حال درحال حاضر پیرامون 11 کشور عضو پیمان ارزش‌گذاری بروکسل برجای مانده‌اند. 


نظرات داشبورد مدیریت ثبت سفارش،تعرفه و ارزشگذاری کالا در گمرک TSC

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

مشخصات کتاب

نویسنده محمد خانی چهری
مترجم
ناشر شرکت چاپ و نشر بازرگانی
تعداد صفحات 164 صفحه
دسته بندی قاچاق
تاریخ انتشار 1402
شابک 9786223740329
قیمت 135,000 تومان
زبان فارسی

فهرست مطالب

پیشگفتار       7
فصل اول: کنوانسیون‌های گمرکی تعرفه و ارزش       9
ارزش‌گذاری در گات       9
ارزش‌گذاری در کنوانسیون بروکسل       10
کد ارزش‌گذاری دور توکیو       11
گفتگوهای دور اروگوئه       13
ارزش‌گذاری در سازمان جهانی تجارت       14
ارزش معاملاتی       16
دیگر روش‌های ارزش‌گذاری       17
ارزش معاملاتی کالای یکسان/ مثل       17
ارزش معاملاتی کالای همسان/ مشابه       18
ارزش استنتاجی یا قیاسی       19
ارزش محاسباتی       19
روش برگشتی       19
یادداشت فصل اول       20
فصل دوم: ارزش‌گذاری کالا در ایران       29
ارزش کالای ورودی       29
ارزش کالای صدوری       39
قواعد مبدأ       40
یادداشت فصل دوم       45
فصل سوم: ارزش‌گذاری کالا در دیگر کشورها       53
مقررات ارزش‌گذاری کالا در مالزی       53
مقررات ارزش‌گذاری کالا در پاکستان       58
مقررات ارزش‌گذاری کالا در ترکیه       61
مقررات ارزش‌گذاری کالا در چین       62
یادداشت فصل سوم       64
فصل چهارم: حقوق مالکیت فکری       71
حقوق مالکیت فکری در ایران       72
موافقت‌نامه جنبه‌های حقوق تجاری مالکیت فکری (TRIPs)       73
یادداشت فصل چهارم       77
فصل پنجم: دامپینگ و یارانه صادراتی       89
یادداشت فصل پنجم       92
فصل ششم: سامانه تعرفه و ارزش‌گذاری کالا در گمرک (TSC)       95
شناسه ارزش گمرکی       97
سامانه الکترونیکی (TSC) و کارکردهای آن       98
یادداشت فصل ششم       100
فصل هفتم: فرآیند ثبت سفارش در عملیات تجارت خارجی       121
فرآیند ثبت سفارش کالا       121
1- اطلاعات اصلی       122
2- گمرکی و حمل‌ونقل       124
3- مالی و بانکی       125
4- کالاهای پرونده       127
5- مستندات پرونده       129
6- حالت جدید پرونده       129
7- وضعیت پیش‌نویس       130
8- وضعیت جدید       131
9- استعلام ضوابط       132
10- وضعیت استعلام شده       134
11- وضعیت منتظر مجوز       135
12- وضعیت آماده ثبت سفارش       138
13- وضعیت آماده پرداخت کارمزد       138
14- وضعیت ثبت سفارش       139
یادداشت فصل هفتم       139
فهرست منابع و کتاب‌شناسی       157

سخن مولف

پیشگفتار
نوشتار پیش‌رو، بازشناسی و تفسیرجامع ثبت سفارش، تعرفه‌بندی، ارزش‌گذاری و قواعد مبداء در ایران، ارزش‌گذاری کالا در کشور‌های مالزی، پاکستان، ترکیه و چین، حقوق مالکیت فکری، دامپینگ و یارانه صادراتی و سرانجام تحلیل محتوای سامانه جستجوی شناسه ارزش ((TSC) در هفت فصل در اجرای درست مقررات ثبت سفارش و ترخیص در سامانه جامع تجارت پنجره واحد تجارت فرامرزی گمرک و دیگر بنگاه‌های درگیر در حوزه صادرات واردات و ترانزیت کالا، اصلاح شده تا پایان سال (1402 خ) و بازنگرش‌های پسین است. 
روش‌شناسی پژوهش
بر اساس شیوه تاریخی- کتابخانه‌ای است. با این حال در بسیاری از فراز‌ها به‌دلیل تخصص‌های ویژه با کار میدانی و مطالعات موردی همراه گردیده است. 
انگیزه و آرمان نوشتار:
دست‌یابی بازرگانان، مدیران بازرگانی، کارآفرینان و سرمایه‌گذاران کارگزاران و ترخیص‌کاران گمرکی، بنگاه‌های بیمه باربری و ترابری بین‌المللی و دیگر کنشگران درگیر در حوزه بازرگانی خارجی به آخرین داده‌ها و دانستنی‌های ارزش‌گذاری و تعرفه‌بندی گمرکی کالا در عصر دیجیتال و فناوری‌های دانش بنیان. 
رویکرد نوشتار
صنعتی، فنی، گمرکی، مقرراتی براساس سرفصل‌های مصوب آموزش در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی فنی، بازرگانی و گمرکی و پژوهشکده‌های دانش‌بنیان در چارچوب قوانین و مقررات سازمان‌های اجرایی در ارتباط درون و برون مرز، به‌ویژه سازمان جهانی تجارت و سازمان جهانی گمرک است. 
در پایان نویسنده بر خود بایسته می‌داند از تمام دانش‌پژوهان، استادان ارجمند و دانشجویان دانشگاه‌ها و کانون‌های آموزشی پژوهشی فنی و صنعتی، شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های علم و فناوری، کتابخانه‌های دیجیتال و درگاه‌های الکترونیک، کارگاه‌ها و کارخانجات تولیدی و خدماتی درون و برون مرز وزارتخانه و سازمان‌های درگیر و در ارتباط با ارزش‌گذاری و تعرفه‌بندی گمرکی کالا، به‌ویژه سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت، سامانه جامع تجارت ایران، گمرک ایران، مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی و دیگر بنگاه‌های در ارتباط، که بسیاری از داده‌های این دفتر برگرفته از واکاوی، راهنمایی و همکاری‌های ارزشمند آنان است و مسئولین محترم شرکت چاپ و نشر بازرگانی و دیگر یاوران این پژوهش به‌ویژه فرزندم سحر خانی‌چهری که مؤلف را همواره در تدوین، پیکربندی، ویراستاری و بازنگرش نوشتار‌ها یاری داده، سپاسگزاری نماید. 


© Copyright 2019 All Rights Reserved

طراحی سایت : نونگار پردازش

سبد خرید 0
مقایسه
0
فهرست مقایسه خالی است